5 september 2012
19:30

IFK Aspudden-Tellus

Referat: Stureby SK - IFK Aspudden-Tellus

Tellus var lite av det bättre laget, men vi hade flera chanser bl.a ett friläge som tyvärr gick i stolpens insida & ut. Sedan hade vi lite skott samt 2-3 till riktigt heta chanser. Deras 0-1 kom i första halvleks sista minut, jag försökte låta bollen rulla ut till inkast. Men deras forward var en lurig jävel & snodde bollen från mig. Han skickade sedan in ett inlägg som dom kunde nicka i mål, jävligt surt, då jag bara hade kunnat panga iväg den till inkast.
I slutet av andra for Tellus på en praktträff, som vi borde rensat tidigare, samt att bollen tar på 2 av våra spelare & letar sig in vid stolpen, Jonas är chanslös!
Trean sätter dom på en tveksamt dömd straff, på det sättet att jag tvivlar på att han blev fälld innanför straffområdet! På den bulten var Jonas chanslös, tyvärr.
Jag tycker endå att andra halvlek såg mycket bättre ut för våran del, vi vågade rulla bollen mer & kom fram till en del chanser, varav en stolpträff.